37 i dag 41 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!
CES 2022 LG:s nya OLED blir ljusare med OLED Evo-panel C2- och G2-serierna kommer även i fler storlekar
LG:s nya OLED blir ljusare med OLED Evo-panel

OLED-panel sopar banan med praktiskt taget alla andra paneler när det kommer till att avnjuta filmer, serier och spel. Men tyvärr dippar panelerna när det kommer till ljusstyrka, vilket gjort att OLED-skärmar inte varit optimalt för folk med rackarns ljusa vardagsrum. LG har tidigare hintat om att de löst problemet med nya OLED Evo-panelen som ska vara 20 procent ljusare än tidigare OLED-paneler och under CES 2022 har LG visat upp de första enheterna med sådana paneler.

Nya C2- och G2-serierna kommer utrustade med de nya OLED Evo-panelerna och utöver den högre ljusstyrkan kommer enheterna givetvis erbjuda perfekt svärta, bra färgåtergivning och bra kontrast. Utöver detta kommer enheterna med nya Alpha 9 Gen 5-processorn som ska vara ännu vassare på att skala upp bildmaterial samt att användarna kommer få njuta av lite bättre virtuellt surround-ljud.

I vanlig ordning kommer LG-apparaterna erbjuda en hel del funktioner som är bra för folk som spelar mycket. Bland annat G-Sync, Freesync, VRR samt förbättrade ljusinställningar som automatiskt kan justeras beroende på hur mörkt du har det i rummet.

G2 kommer i storlekarna 97 tum och 83 tum medan C2 kommer erbjudas i 6 storlekar från 42 tum till 83 tum.

Pryl, TV, lg, oled evo, g2, c2, CES 2022
44.2° 0 André Stray André Stray
tis. 4 jan 2022, 08:30
CES 2022 LG:s nya OLED blir ljusare med OLED Evo-panel C2- och G2-serierna kommer även i fler storlekar
44.2°
0