5 i dag 33 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!
Miso Robotics presenterar Flippy 2 Robotkock till snabbmats-restauranger
Ingen video laddad. Detta kan bero på adblocker.
Försök igen
Video till Miso Robotics presenterar Flippy 2

Det amerikanska robotföretaget Miso Robotics har tagit fram en ny version av in snabbmats-robot Flippy, en robot som kan användas för att automatisera köken i snabbmats-restauranger.

Miso Robotics första snabbmats-robot kunde vända burgare på stekbordet när dessa tillagades. Med Flippy 2 har Miso automatiserat ännu en process i restaurangköket då denna nu kan fritera pommes frites helt utan inblandning från mänsklig personal.

Flippy 2 har utvecklats i samarbete med den amerikanska snabbmats-kedjan White Castle. Ni kan kolla in en tidigare version av roboten när den friterar pommes frites på en White Castles-restaurang i videoklippet ovan. Vad en Flippy 2 kommer att kosta finns det än så länge inga uppgifter om.

misorobotics.com Pryl, Robotar, miso robotics, restauranger Robot börjar flippa burgare på amerikansk kedja Flippy fixar hamburgare på CaliBurger Förra året skrev vi om en robot som kunde steka hamburgare och nu har den amerikanska hamburgerkedjan CaliBurger köpt in en sådan som kan göra burgare åt deras kunder. Roboten kallas för Flippy och är utvecklad av Miso Robotics. Flippy klarar dock inte av att fixa till en hel hamburgare utan i dagsläget kan den bara vända hamburgerköttet på stekbordet tills detta är klart att lägga i brödet tillsammans med resten av ingredienserna. Flippy använder sig av vanliga kameror, 3D-kameror och värmekameror för att komma fram till när det är dags att vända på hamburgerköttet och när detta kan anses klart att stoppa in i en hamburgare. En Flippy-robot från Miso Robotics kostar cirka 60.000 dollar vilket kan jämföras med de cirka 15.500 dollar om året en burgarvändare på McDonalds i genomsnitt tjänar i USA. Flippy är inte CaliBurgers första robot då man förra året även köpte in ett robotsystem som gör att deras kunder kan beställa och betala sin mat med hjälp av ansiktsigenkänning. Tumnagel
39.7°
0
Robot som steker burgare Framtidens snabbmatskock? Miso Robotics har tagit fram roboten Flippy som steker hamburgare. Flippy kan med hjälp av dess många sensorer identifiera mat på grillen och utefter det veta hur länge saker måste stekas. Flippy vänder på egen hand det som finns på grillen och när något är färdigt så flyttar den burgarköttet från grillen till hamburgarbrödet. Tumnagel
39.7°
0
37.8° 0 Wille Wilhelmsson Wille Wilhelmsson
tis. 2 nov 2021, 16:30
Miso Robotics presenterar Flippy 2 Robotkock till snabbmats-restauranger
37.8°
0