44 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!
Nothing släpper ear 1 i svart Black is the new black
Nothing släpper ear 1 i svart

Nothing släppte tidigare i år ett par hörlurar vid namn ear 1 och lurarna var endast tillgängliga i vitt. Nu har gänget meddelat att true wireless-lurarna också kommer bli tillgängliga i svart. Givetvis kommer har lurar och fodral genomskinligt hölje, men plasten i fodralet och på utsidan av lurarnas topp är svart.

Den nya färgen är den enda nyheten med lurarna, men om man inte gillade det vita höljet på de förra så är det ju ändå trevligt att lurarna nu erbjuds i en ny skrud. Ear 1 kommer med upp till totalt 34 timmars batteritid, varav nästan 6 timmar i lurarna med brusreducering avstängt, ultralätt design med en vikt på 4,7 gram, ljud som justerats av teenage engineering samt andra flådigheter som trådlös laddning.

I vanlig hype-ordning kommer lurarna släppas hos utvalda återförsäljare runt om i världen 8 december, mer info om detta lär dyka upp inom kort, och release via Nothing.tech kommer ske 13 december klockan 12:00. Priset kommer ligga på 119 euro.

se.nothing.tech Pryl, Högtalare, nothing, ear 1, svart
Nothing imponerar med sin första produkt Vi har testat ear 1 Carl Peis nya företag Nothing har nu släppt sin första produkt och det är ett par true wireless-lurar vid namn ear 1. Lurarna kommer med en unik design med genomskinlig stam och fodral som ger ear 1 en riktigt unik och attraktiv look som tagits fram av folket bakom svenska Teenage Engineering, som också fått vara med och pillat lurarnas ljud. Tumnagel
37.7°
0
38.7° 0 André Stray André Stray
ons. 1 dec 2021, 14:15
Nothing släpper ear 1 i svart Black is the new black
38.7°
0