32 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!
Samsung IconX verkar byta namn till Galaxy Buds FCC avslöjar
Samsung IconX verkar byta namn till Galaxy Buds
Samsung Gear IconX

Samsung har de senaste åren släppt sina true wireless-lurar IconX, men det verkar som att Samsung vill lämna det namnet bakom sig. Eller i alla fall samla sina smarta mobila prylar under Galaxy-namnet. I höstas registrerade gänget namnet Buds, men specifikt vad det handlade om var lite oklart. Nu har FCC, USA:s motsvarighet till Post- och Telestyrelsen, publicerat lite dokument från Samsung som visar att det handlar om ett par nya rackarns trådlösa hörlurar.

Utöver namnet Galaxy Buds levererar FCC-dokumenten inte allt för mycket information. Tidigare läckor pekar dock på att lurarna kommer få bättre batteritid, 8GB intern lagring samt Bluetooth 5.0.

När Galaxy Buds kommer presenteras officiellt är för tillfället okänt, men det lär ske i samband med S10-presentationen. Alternativt i samband med MWC. Troligtvis lär det bli det förstnämnda.

Pryl, Hörlurar, samsung, galaxy buds
Samsung registrerar varumärket Buds Nya hörlurar på gång från Samsung? SamMobile rapporterar att Samsung har ansökt om att få registrera varumärket "Buds" hos European Union Intellectual Property Office (EUIPO). Det finns inga uppgifter om vad "Buds" skulle kunna tänkas vara för produkt men det spekuleras om att det kanske kan röra sig om ett par nya hörlurar från företaget. Samsung gör redan idag hörlurar under varumärket Gear Icon där man släppt Gear Icon X som syns på bilden ovan. Det verkar med andra ord som om vi får vänta och se vad Samsung tänker göra med Buds-varumärket. Om man nu gör något alls med det. Tumnagel
37.0°
0
37.1° 0 André Stray André Stray
tis. 29 jan 2019, 16:45
Samsung IconX verkar byta namn till Galaxy Buds FCC avslöjar
37.1°
0