11 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!
Veckans retro Sony Rolly Vi tittar tillbaks till 2007
Ingen video laddad. Detta kan bero på adblocker.
Försök igen
Video till Sony Rolly

Igår när jag skrev om Sonys senaste Bluetooth-högtalare/digitala assistent BSP60 (namnet Sony?) så blev jag lite nostalgisk och kom att tänka på en annan, mycket udda, produkt som Sony lanserade för åtta år sedan, nämligen Sony Rolly.

Det var också en högtalare men den kunde snurra runt och ha sig vilket gjorde den till en mycket söt liten bekantskap. Tyvärr kostade den då runt 2.500 kronor vilket gjorde att det inte blev någon vidare försäljningsuccé.

Så än en gång Sony, jag gillar hur ni tänker men tänk gärna på prissättningen i framtiden. I klippen ovan (Gangnam) och nedan (Skrillex) kan ni kolla in Sony Rolly i sitt esse.

Pryl, Högtalare, sony, rolly, 2007, retro
Ingen video laddad. Detta kan bero på adblocker.
Försök igen
Video till Sony Rolly
Sony ROLLY En rullande mediaspelare Sony Rolly kan vara en av de mer mysko produkter som Sony tagit fram de senaste åren och den kommer säkert att bli en succé i Japan men frågan är om den även kommer att funka här. Rolly är en mediaspelare med inbyggda högtalare som "dansar" i takt till musiken som spelas. Det går att välja på att spela musik från minnet på 1GB eller att spela upp musik via Bluetooth från exempelvis en mobiltelefon. Det ska även gå att koreografera Rollys dansrörelser och man ska sedan kunna dela med sig av dessa på nätet. På en laddning kan man välja på att spela upp bara musik i fem timmar, musik + dans i fyra timmar eller musik + dans via Bluetooth i 3,5 timmar. Den 29:e september släpps Rolly i Japan och den kommer att kosta motsvarande cirka 2 400 kronor. Under "Läs mer" finns en kort film på maskinen. Tumnagel
37.1°
0
Sony BSP60 är en liten rund högtalare Med inbyggd digital assistent Sony har visat upp den lilla klotformade högtalaren BSBP60 som även fungerar som en digital assistent, lite liknande Echo som Amazon lanserade förra året. När man kopplar BSB60 till en androidtelefon via Bluetooth ska det vara möjligt att fråga den saker och ge den enkla kommandon som till exempel att sätta alarm, kolla meddelanden och få väderleksrapporter. Det går givetvis att spela upp musik på den precis som en vanlig Bluetoothkompatibel högtalare. Sony BSP60 släpps på marknaden om några månader och kommer att kosta runt 400 dollar vilket kanske är lite väl mycket för en sådan här mojäng kan jag tycka. Tumnagel
38.9°
0
40.5° 0 Wille Wilhelmsson Wille Wilhelmsson
tors. 5 mar 2015, 21:00
Veckans retro Sony Rolly Vi tittar tillbaks till 2007
40.5°
0