34 i dag 12 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!

Sony WH-1000XM4 ryktas få ännu längre batteritid
Designmässigt verkar det dock inte bli några nyheter

Sony WH-1000XM4 ryktas få ännu längre batteritid

Sonys mästerliga WH-1000XM3 är fortfarande svårslagna när det kommer till trådlösa hörlurar med brusreducering. Brusreduceringen fungerar klockrent, batteriet räcker gott och väl för att köra en tur- och retur-flygning över Atlanten och lurarna är riktigt bekväma. Men det finns alltid utrymme för förbättring. Lite i alla fall. Den fjärde versionen av WH-1000X verkar vara på ingång och tack vare Anatel, vilket är Brasiliens version av amerikanska FCC, och har bilder och info om headsetet blivit tillgänglig.

Som ni ser på bilden ovan så har det inte skett allt för mycket ändringar på designfronten när det kommer till den nya versionen av hörlurarna. Fler ändringar har dock skett på insidan och den nya versionen kommer bland annat med Bluetooth 5, 2W batteriförbrukning, 40 timmars användning i trådat läge med brusreducering aktiv samt en ny funktion vid namn speak to chat, vilket kan vara röststyrd aktivering av smarta assistenter.

Med Bluetooth 5 och den betydligt lägre batteriförbrukningen, WH-1000XM3 ligger på 8W, verkar det alltså som att 1000XM4 kommer ha snäppet bättre batteritid en föregångaren. Specifikt hur mycket längre batteritid det handlar om är för tillfället oklart och de officiella siffrorna lär vi inte få reda på förrän hörlurarna presenterats ordentligt. Möjligtvis kommer det ske i samband med IFA-mässan i september.

Pryl, Hörlurar, sony, wh-1000xm4
41.2° 0 André Stray André Stray
fre. 6 mar 2020, 14:20
41.2°
0

Sony WH-1000XM4 ryktas få ännu längre batteritid

Designmässigt verkar det dock inte bli några nyheter