41 i dag 38 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!
The Rock släpper ny version av sina true wireless-hörlurar Med dubbelt så lång batteritid som förra årets modell
The Rock släpper ny version av sina true wireless-hörlurar
Foto: JBL

The Rock fortsätter sitt samarbete med JBL och Under Armour och de tre har nu släppt en ny version av de true wireless-hörlurar som man presenterade förra sommaren.

Den nya versionen av "UA Project Rock True Wireless X - Engineered by JBL" utlovar dubbelt så lång batteritid som förra årets modell. Nu ska hörlurarna ha en batteritid på upp till tio timmar och ska gå att ladda upp tre gånger med det tillhörande fodralet, något som ger en total batteritid på upp till 40 timmar. Hörlurarna har dessutom försetts med passiv brusreducering.

Vidare är hörlurarna vattentåliga enligt IPX7-certifiering, försedda med Bluetooth 5.0 och batterifodralet laddas upp via USB-C. Den nya versionen av hörlurarna finns i JBL:s svenska webbutik men verkar än så länge inte gå att köpa där. Svenskt pris saknas men i USA kostar den nya versionen av "UA Project Rock True Wireless X - Engineered by JBL" 200 dollar.

Pryl, Hörlurar, the rock, under armour, jbl, true wireless, trådlösa hörlurar Via engadget.com
Ingen video laddad. Detta kan bero på adblocker.
Försök igen
Video till The Rock släpper ny version av sina true wireless-hörlurar

The Rock släpper trådlösa inear-hörlurar
Tillsammans med JBL och Under Armour

Hörlursamarbetet mellan Dwayne "The Rock" Johnson, Under Armour och JBL ser ut att fortsätta och nu släpper den lite udda konstellationen en ny hörlursmodell. Förra året presenterade man de trådlösa hörlurarna "UA Sport Wireless - Project Rock Edition" och nu har man tagit fram ett par trådlösa inear-hörlurar som man gett namnet "Project Rock True Wireless In-Ear Headphones". Det handlar om ett par så kallade "true wireless" inear-lurar, det vill säga att de saknar ett band som kopplar samman de båda hörlurarna. Batteritiden ska ligga på 5 timmar och med det tillhörande laddfodralet kan man få ytterligare 20 timmars lyssnande innan det är dags att ladda upp även fodralet. Hörlurarna släpps 7 juni och kommer att kosta cirka 200 dollar. Tumnagel
33.0°
0

The Rock lanserar hörlurar
Tillsammans med JBL och Under Armour

Skådespelaren Dwayne "The Rock" Johnson lanserar nu ett par egna hörlurar tillsammans med JBL och Under Armour rapporterar The Verge. Det handlar om ett par trådlösa onear-lurar som primärt är framtagna för att användas medans man tränar även om de givetvis går att använda när som helst. Hörlurarna är försedda med material som Under Armour uppger gör så att hörlurarna sitter stabilt på huvudet oavsett hur mycket användaren svettas. Hörlurarna har stöd för Bluetooth 4.1 och har en snabbladdarfunktion som ger en timmas användning på fem minuters laddning. UA Sport Wireless - Project Rock Edition släpps idag och kommer att kosta cirka 250 dollar. Tumnagel
22.8°
0
34.3° 0 Wille Wilhelmsson Wille Wilhelmsson
fre. 30 okt 2020, 15:20
The Rock släpper ny version av sina true wireless-hörlurar Med dubbelt så lång batteritid som förra årets modell
34.3°
0