7 i dag 10 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!
Uber lanserar hemkörning av prylar i Stockholm Få hem grejer från Åhlens på en halvtimma
Uber lanserar hemkörning av prylar i Stockholm
Foto: Uber

Uber har inlett ett samarbete med Åhlens City i Stockholm vilket innebär att Åhlens-kunder ska kunna få sina inköpta prylar från Åhlens hemskickade med hjälp av Uber.

Uber kallar tjänsten för Uber Direct. Med tjänsten kan de som bor i Stockholm och beställer varor från Åhlens City kunna få dessa levererade till dörren inom en halvtimma med hjälp av Ubers nätverk av fordon skriver Uber i ett pressmeddelande. Henrik Berglin, ansvarig för Uber Direct, säger:

"Vi har sett ett ökat behov från såväl handeln som från konsumenter att hitta nya och snabba sätt för leverans av varor. Uber Direct är vårt sätt att möta det behovet samtidigt som vi skapar fler leveranstillfällen för de förare och leveranspartners som använder vår app. Vi är otroligt glada över att lansera detta i partnerskap med Åhléns och ser fram emot att expandera tjänsten tillsammans med ytterligare partners."

Vad det kommer att kosta att få sina grejer hemskickade med Uber Direct har vi inte hittat några uppgifter om än så länge.

Pryl, Övrigt, uber, åhlens city, hemkörning, stockholm
37.1° 0 Wille Wilhelmsson Wille Wilhelmsson
ons. 8 jul 2020, 11:00
Uber lanserar hemkörning av prylar i Stockholm Få hem grejer från Åhlens på en halvtimma
37.1°
0