36 i dag 45 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!
USA utmanar Japan på en robotfajt Mellan två enorma mechrobotar
Ingen video laddad. Detta kan bero på adblocker.
Försök igen
Video till USA utmanar Japan på en robotfajt

Det amerikanska robotföretaget MegaBots har tagit fram den stora mechroboten Mark 2 och för att ge den lite stridsträning utmanar man nu det japanska robotföretaget Suidobashi Heavy Industries till en fajt deras robotar emellan.

Suidobashi tog fram sin mechrobot Kuratas redan 2013 och det är ett monster som väger runt fyra ton vilket kan jämförast med den något tyngre Mark 2 som har en matchvikt på 5,4 ton. Tanken är att robotarna ska strida mot varandra med enormar paintballkanoner.

Huruvida Suidobashi Heavy Industries har accepterat utmaningen finns än så länge inga uppgifter om men vi hoppas givetvis att så blir fallet.

Pryl, Robotar, usa, japan, robocalypse, robotfajt, mechrobot Kuratas - mechrobot från Japan Ser livsfarlig ut Från japanska Suidobashi Heavy Industries kommer här den nästan fyra meter långa mech-roboten Kuratas som väger 4,4 ton. Den drivs på diesel och är försedd med all sköns vapen som ni kan se här i videon. För tillfället förflyttar den sig med hjälp av hjul men utvecklarna hoppas kunna lösa så att den går på två eller flera ben i framtiden så att den skulle kunna förflytta sig i ojämn terräng. Här ovan kan ni kolla in när Kuratas presenterades för allmänheten första gången och under "Läs mer" hittar ni ytterligare två filmer som dels presenterar Kuratas närmare, dels demonstrerar hur man styr den. Skulle du vara sugen på en egen Kuratas så kostar de runt 1,35 miljoner dollar styck. Tumnagel
41.6°
0
70.7° 0 Wille Wilhelmsson Wille Wilhelmsson
tors. 2 jul 2015, 11:00
USA utmanar Japan på en robotfajt Mellan två enorma mechrobotar
70.7°
0