3 i dag 11 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!
Withings återvänder med ny smartklocka

Withings återvänder med ny smartklocka
Säg hej till Steel HR Sport

Nokia bestämde sig nyligen för att lägga ner sin hälsosatsning och sålde tillbaka Withings till Withings-grundaren Eric Carreel. Nu har Withings släppt sin första produkt efter uppbrottet och det handlar om en ny variant av Steel HR som går under namnet Steel HR Sport.

Sport-versionen ärver en rad olika funktioner från Steel HR som pulsmätare, 25 dagars batteritid och aviseringar från telefon. Nytt i Sport-versionen är GPS samt en ny urtavla med en ny display för de smarta funktionerna. Utöver det kommer Sport-versionen med fler band av bland annat silikon.

När det kommer till aviseringar från telefonen så har Sport-versionen blivit betydligt smartare. Tidigare Withings-klockor har endast kunnat visa aviseringar gällande samtal, sms och kalenderuppdateringar, men Sport-versionen har stöd för upp till 100 olika appar som diverse sociala medier-appar, meddelande-appar och annat. Vanliga Steel HR kommer få en uppdatering med bättre app-stöd.

Withings Steel HR Sport finns tillgänglig nu via Withings hemsida. Priset ligger på 199 euro och enheten finns tillgänglig med svart eller vit urtavla samt med ett gäng olika armband.

Pryl, Bärbarheter, withings, steel hr sport Via theverge.com
Ingen video laddad. Detta kan bero på adblocker.
Försök igen
Video till Withings återvänder med ny smartklocka
42.1° 0 André Stray André Stray
tis. 18 sep 2018, 15:15
42.1°
0

Withings återvänder med ny smartklocka

Säg hej till Steel HR Sport