19 i dag 12 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!

Idag öppnar deklarationen online
Tjohej

Idag öppnar deklarationen online

Idag den 17 mars öppnas möjligheten att deklarera online. Antingen gör man det via länken nedan eller i Skatteverkets app som finns här på App Store och här på Google Play.

Om du ska få pengar tillbaka och inte ska ändra eller lägga till något kan du få kosingen redan nästa månad, om du deklarerar digitalt senast den 31 mars. Du behöver inte ha en digital brevlåda för att detta ska fungera. Uppfyller du kriterierna ska pengarna trilla in på kontot den 7-9 april.

Samhälle, Ekonomi, deklarera, deklarationen, deklaration, Skatteverket, pengar Tack till Pierre
3226 röster Får du pengar tillbaka på skatten i år?
Visa resultat

Nu kommer deklarationen i din digitala brevlåda
En halv miljon fler får digital deklaration

Deklarationen är verkligen en hög eller lågpunkt på året beroende på om man får tillbaka pengar eller ska betala mer skatt. Nu meddelar Skatteverket att deklarationerna är på väg ut till den som har en digital brevlåda och som har anmält sig till den senast 27 februari. Men alla kommer inte att få deklarationerna samma dag, eftersom det är en rejäl mängd som ska skickas får man den någon gång mellan 4 och 11 mars. I år kommer 3,5 miljoner deklarationer att skickas digitalt vilket är nästan en halv miljon fler än förra året. Om du har rätt att få tillbaka pengar ska du försöka deklarera innan 31 mars, då får du pengarna redan i april. Tumnagel
39.1°
0
39.3° 0 Bobby Green Bobby Green
tis. 17 mar 2020, 10:00
39.3°
0

Idag öppnar deklarationen online

Tjohej