2 i dag 11 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!
IDG skrotar en av sina betalväggar IDG Pro blir nu gratis
IDG skrotar en av sina betalväggar

IDG meddelade i fredags att man nu kommer att göra medlemsskap i IDG Pro gratis. Det innebär att de som registrerar sig för IDG Pro kommer att kunna läsa alla nyhetsartiklar från Computer Sweden, CIO Sweden och IDG.se gratis.

Det kommer även att bli möjligt få ta del av IDG:s nyhetsbrev samt lite annat. I samband med förändringen tar även IDG bort möjligheten att kommentera deras artiklar, en funktion som tidigare ingått i IDG Pro. I en artikel skriver IDG:s chefredaktör Marcus Jerräng om att IDG Pro nu blir gratis:

"Syftet med förändringen är att svara mot det stora intresse som finns för vår journalistik, och det ligger också i linje med IDG:s globala strategi där vi vill nå ut med vårt innehåll till så många it-proffs som möjligt, i hela världen."

IDG Pro lanserades 2019 och kostade då 249 kronor i månaden. Tidigare ingick även IDG Plus, vilket innehåller tester och guider från PC För Alla, M3 och Macworld, i IDG Pro. Den tjänsten lyfts dock nu ut från IDG Pro och kommer framöver att kosta 49 kronor i månaden för de som är intresserade av detta.

Samhälle, Medier, idg, idg pro, betalvägg, idg plus
46.9° 0 Wille Wilhelmsson Wille Wilhelmsson
mån. 4 okt 2021, 14:00
IDG skrotar en av sina betalväggar IDG Pro blir nu gratis
46.9°
0