37 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!
Nu finns Donald Trump på Twitch Kommer antagligen inte att streama Fortnite
Nu finns Donald Trump på Twitch

USA:s president Donald Trump verkar för tillfället ha fullt upp med att försvara sig på lite olika fronter samtidigt som han har inlett sin återvals-kampanj. För att kunna bli återvald krävs det att presidenten når ut med sitt budskap till så många som möjligt och därför har det nu startats ett konto på spelstreaming-tjänsten Twitch åt Donald Trump.

Trump kommer sannolikt inte att använda Twitch-kontot för att streama Fortnite eller något annat spel. Istället tros Trump kanske komma att använda sin Twitch-kanal för att livesända sina tal från diverse sammankomster där han medverkar. Igår talade Trump till anhängare i den amerikanska staden Minneapolis och den sändningen streamades då via Twitch.

Twitch ägs av Amazon vars grundare Jeff Bezos även äger tidningen Washington Post, en av de tidningar som står högst upp på Trumps hatlista och som oftast anklagas av Trump för att sprida så kallade "fake news". Det kanske innebär att Trump inte kommer att lägga lika stort fokus på Twitch-sändingar som han till exempel gör med sitt twittrande. Men det återstår att se. Nästa amerikanska presidentval går av stapeln 3 november 2020.

Samhälle, Politik, donald trump, twitch, amazon, washington post, jeff bezos Via reuters.com
15.6° 0 Wille Wilhelmsson Wille Wilhelmsson
fre. 11 okt 2019, 11:40
Nu finns Donald Trump på Twitch Kommer antagligen inte att streama Fortnite
15.6°
0