7 i dag 10 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!
AC Valhalla-uppdatering kommer göra spelet mindre Spelare behöver dock ladda ner hela spelet igen
AC Valhalla-uppdatering kommer göra spelet mindre

Assassin’s Creed Valhalla är ett stort spel. Både gameplaymässigt och när det kommer till storlek på hårddisken. Gameplaymässigt är detta endast bra, men hårddiskgrejen kan vara lite problematisk för folk med lite lagring på sina spelmaskiner. Med en kommande uppdatering kommer dock detta lösas till viss del.

Ubisoft har meddelat att en kommande uppdatering kommer se till att Valhalla tar betydligt mindre plats. Beroende på vilken plattform du sitter på så kommer det skilja sig en aning om hur mycket lagring som sparas. På Xbox Series X kommer den största skillnaden ske och spelare kommer kunna avnjuta av 44GB extra lagring på maskinen. PS5-spelare får se den minsta ändringen med en nedbantning på ”endast” 13GB. På PS4, Xbox One och PC handlar det om en nedbantning på runt 30GB. Hur mycket utrymme spelet kommer ta upp efter uppdateringen på respektive plattform ser ni nedan:
PC ~77 GB
PS4 ~75 GB
PS5 ~77 GB
X1 ~63 GB
XS ~72 GB

Detta är trevligt, men själva uppdateringen kommer vara rätt saftig. Spelare kommer mer eller mindre behöva ladda ner hela spelet igen, men så länge du inte har din spelkonsol eller dator uppkopplad via mobilen, så är det lugnt. Oavsett kommer det dock ta tid, men det är väl bara att gilla läget.

Patch 1.4.1 kommer släppas nästa vecka.

Spel, Multiplattform, assassin's creed, valhalla, ubisoft
38.8° 0 André Stray André Stray
tors. 9 dec 2021, 11:00
AC Valhalla-uppdatering kommer göra spelet mindre Spelare behöver dock ladda ner hela spelet igen
38.8°
0