37 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!
Antalet bakåtkompatibla Xbox 360-spel ökar i november Alla spel gratis med guld blir spelbara på Xbox One
Antalet bakåtkompatibla Xbox 360-spel ökar i november

Det råder ingen tvekan om att Microsoft vill att deras kunder ska byta från Xbox 360 till Xbox One. Vilket inte är så konstigt. Färre plattformar innebär mindre underhållsarbete.

Ett sätt att locka över kunderna är bakåtkompatibiliteten för Xbox One, där gamla Xbox 360-spel blir spelbara på den nya konsolen, som de tryckt hårt på sedan E3. För att göra den nya konsolen ännu mer attraktiv meddelar nu Microsoft även att alla framtida spel som släpps gratis till de med Xbox Live Guld-medlemskap på Xbox 360 kommer att bli bakåtkompatibla och spelbara på Xbox One när funktionen släpps. Givetvis innebär det här att de som redan sitter på en Xbox One får ännu fler gratisspel varje månad. Nämligen både de som släpps för Xbox One och de som släpps för Xbox 360.

Microsoft trycker också på att Xbox 360-användare redan nu kan reservera de spel som med guldmedlemskap blir gratis till Xbox One och att spelen sedan är redo att köras när användaren uppgraderat till den nya konsolen.

Hur är det med er? Har ni uppgraderat till Xbox One eller sitter ni kvar på en Xbox 360? Eller kör ni rent av båda konsolerna?

Spel, Microsoft, xbox one, xbox 360, games with gold, guldmedlemskap
54.7° 0 Emmy Zettergren Emmy Zettergren
tors. 20 aug 2015, 08:00
Antalet bakåtkompatibla Xbox 360-spel ökar i november Alla spel gratis med guld blir spelbara på Xbox One
54.7°
0