33 i dag 42 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!
Atomicrops når Early Access 5 september Farm. Marry. Kill.
Ingen video laddad. Detta kan bero på adblocker.
Försök igen
Video till Atomicrops når Early Access 5 september

Gillar du det lugna brukslivet i Stardew Valley, men är sugen på något mer actionpäckat och vansinnigt? Då har vi goda nyheter då Atomicrops från Bird Bath Games och Raw Fury kommer släppas som Early Access-spel på Epic Games Store 5 september.

Spelet beskrivs som en farming simulator med roguelite-element med en skvätt bullet hell. Målet är helt enkelt att hålla farmen och sig själv vid liv så länge som möjligt.

Atomicrops kommer som sagt vara tillgängligt via Epic Games Store och för att fira Early Access-släppet kommer gänget sänka priset med 50 procent vid release.

epicgames.com Spel, PC, atomicrops, raw fury Raw Fury presenterar Atomicrops Fallout möter Stardew Valley Gillar du att farma i Stardew Valley, men önskar att spelet hade mer shoot-em-up-inslag? Då har vi goda nyheter då Raw Fury har presenterat Atomicrops som borde stilla den väldigt specifika hungern. I spelet får du ta hand om en farm i en postapokalyptisk värld genom att odla diverse grödor för att generera lite kosing som i sin tur hjälper dig bygga vidare på farmen. Under dagarna måste din karaktär inte bara hantera grödor av olika slag, utan även horder av fiender. Spelet dubbeljobbar som ett actionspäckat shoot-em-up-spel då majoriteten av fienderna verkar komma att göra livet surt för spelaren genom att fylla skärmen mer skott som måste undvikas. Atomicrops kommer släppas i sommar till PC och konsoler. Tumnagel
39.1°
0
36.8° 0 André Stray André Stray
tis. 27 aug 2019, 18:00
Atomicrops når Early Access 5 september Farm. Marry. Kill.
36.8°
0