28 i dag 10 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!
E3 2015 Bethesda släpper Fallout Shelter till iOS Gulligt Fallout-spel för mobilen
Ingen video laddad. Detta kan bero på adblocker.
Försök igen
Video till Bethesda släpper Fallout Shelter till iOS

Fallout 4 var inte det enda Fallout-spelet som Bethesda visade upp i dag. Man visade även upp iOS-spelet Fallout Shelter som går ut på att man skall hålla folk i ett skyddsrum vid liv.

Spelet är gratis och kan laddas ner via länken nedan. En Android-version skall också släppas men när det sker vet vi inte.

Spel, Mobilspel, e32015, Fallout Shelter, Bethesda, iOS
E3 2015 Släppdatum för Fallout 4 10 november Bethesda avslutade sin presskonferens med ett längre demo för Fallout 4. I presentationen, som kan beskådas i sin helhet ovan, fick man se hur det går till när man skapar en karaktär samt så visade man att i början av spelet får se hur världen såg ut innan bomberna föll. Spelet kommer använda sig av en ny spelmotor som Bethesda kallar för Creation Engine och som enligt utvecklarna själva skall se till att spelet blir Bethesdas mest dynamiska spelvärld någonsin. I denna spelvärld kommer spelare kunna bygga små samhällen där NPC-karaktärer kan flytta in. Dessa samhällen kan man försvara genom att, till exempel, bygga kanoner som håller banditerna på avstånd. Om man bygger flera samhällen så finns det möjlighet skapa handelsvägar mellan dessa för att få in material och varor utan man själv behöver vandra omkring överallt. VATS-systemet kommer återvända samt så kommer man kunna ge kommandon till sin hund för lite extra hjälp. Om man köper specialutgåvan för spelet får man med en Pipboy som man kan sätta sin telefon i. Med en tillhörande app så kan man ha spelkaraktärens statistik direkt på armen. Nu måste man ju inte ha denna Pipboy för att appen skall fungera men det blir ju onekligen tuffare om man har det. En närmar titt på denna pryl kan beskådas i klippet under. Till sist spikade man även den 10 november som släppdatumet för spelet. Fram tills dess kan man spela mobilspelet Fallout Shelter som släpptes till iOS i dag. Tumnagel
65.1°
0
40.2° 0 Frode Wikesjö Frode Wikesjö
mån. 15 jun 2015, 05:45
E3 2015 Bethesda släpper Fallout Shelter till iOS Gulligt Fallout-spel för mobilen
40.2°
0