32 i dag 10 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!
Björn Borg kör parodi på Apples keynote Visar upp vapen från sitt kommande kärleksspel
Ingen video laddad. Detta kan bero på adblocker.
Försök igen
Video till Björn Borg kör parodi på Apples keynote

För ett tag sedan berättade vi om det nya webbaserade spelet First Person Lover som ska släppas till Windows PC och Mac den 28 januari. Spelet är något annorlunda och verkar driva lite med hela spelbranschen.

Bakom spelet ligger kalsongföretaget Björn Borg i ett samarbete med svenska spelutvecklarna ISBIT Games. Och spelbranschen verkar inte vara det enda som Björn Borg vill driva med. I den här videon hålls en "keynote" för First Person Lover där bland annat vapen från spelet visas upp. Kärleksvapen då.

Spel, PC, Apple, Keynote, Björn Borg, First Person Lover Tack till William
Svenskt spelföretag utannonserar spel med stort kärleksfokus Love is all around me Kärleken och dess kraft är stark. Och den står i fokus i ett nytt spel från svenska spelföretaget ISBIT Games. Spelet First Person Lover utvecklas på uppdrag av kalsongtillverkarna Björn Borg och det verkar både galet och roligt. Utvecklarna meddelar också att det inte handlar om någon AAA-titel utan något litet och annorlunda som kan växa i framtiden om publiken gillar det. Spelet, som är webbaserat, ska släppas 28 januari 2015 till PC och Mac och ovan kan ni kolla in deras utannonseringstrailer. Tumnagel
59.1°
0
35.5° 0 Emmy Zettergren Emmy Zettergren
mån. 19 jan 2015, 19:30
Björn Borg kör parodi på Apples keynote Visar upp vapen från sitt kommande kärleksspel
35.5°
0