43 i dag 32 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!
Corsair presenterar HS80 RGB Wireless Trådlöst gamingheadet med Dolby Atmos-stöd
Corsair presenterar HS80 RGB Wireless

Corsair har släppt lite nymodigheter på gamingheadsetfronten och det nya tillskottet går under namnet HS80 RGB Wireless. Headsetet kommer med rediga neodyniumelement på 50mm och har en batteritid på 20 timmar och kan laddas via USB-C.

Lurarnas design påminner en skvätt om Steelseries Arctis och kommer med ett mjukt band som sträcker sig över hjässan och kan spännas åt på sidorna om man behöver höja eller sänka lurarna. Kuddarna är av memory foam och är täckta av mjuk textil som ska kunna andas ordentligt, vilket alltid är trevligt under långa spelsessioner. På ena kåpans baksida sitter det ett par knappar och reglage som ger dig snabb möjlighet att justera volym och ljudinställningar utan att behöva plita med mjukvara.

Headsetet kan kopplas till flera olika enheter via en dongle och använder sig utav Corsairs Slipstream Wireless-teknik för att erbjuda låg latens och hög ljudkvalitet. Som grädde på moset har lurarna stöd för spatialt ljud och kan användas med Dolby Atmos.

Corsair HS80 Wireless går att beställa nu via Corsairs hemsida för 150 euro och lär dyka upp i välsorterade elektronikbutiker inom kort.

Spel, Tillbehör, corsair, hs80 wireless
Ingen video laddad. Detta kan bero på adblocker.
Försök igen
Video till Corsair presenterar HS80 RGB Wireless
39.0° 0 André Stray André Stray
tors. 19 aug 2021, 19:00
Corsair presenterar HS80 RGB Wireless Trådlöst gamingheadet med Dolby Atmos-stöd
39.0°
0