38 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!

Rykte Crash Bandicoot är tillbaka hos Sony
Var han saknad?

Crash Bandicoot är tillbaka hos Sony

Crash Bandicoot var en gång i tiden en maskot för PlayStation men hamnade lite i skuggan av andra spel och karaktärer när PlayStation 2 släpptes. Activison köpte licensen och släppte ett par högst mediokra spel med den snurriga punggrävlingen.

Men nu har det börjat snurra rykten om att Sony har köpt tillbaka rättigheterna till att göra spel med Crash då samtliga referenser till serien numera är borttagna från Activision.com. Även den officiella Crash Bandicoot-hemsidan som Activision ägde är numera borta.

Så sent som den här månaden så kunde man se en silhuett av Crash i en reklamfilm för PlayStation 4. Om man skall ta den symboliken ännu längre så pekade skylten som silhuetten var på mot en annan skylt som såg ut som logon för Sony Computer Entertainment.

Amazon France slängde tidigare den här månaden även upp en produktsida för ett nytt Crash Bandicoot-spel där man listade Sony som utgivare och PlayStation 4 som plattform. Dock är det väldigt enkelt att fejka sådana här produktsidor vilket ju har hänt ett flertal gånger förr.

Allt detta kan ju mycket väl vara enbart önsketänkande men vi får väl helt enkelt vänta och se om punggrävlingen lyckas hitta tillbaka till rampljuset igen.

Spel, Sony, Crash Bandicoot, Activision
62.7° 0 Frode Wikesjö Frode Wikesjö
fre. 22 nov 2013, 10:17
Rykte Crash Bandicoot är tillbaka hos Sony Var han saknad?
62.7°
0