10 i dag 11 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!
Crytek skjuter upp Crysis Remastered efter läckt trailer Vill förbättra grafiken
Ingen video laddad. Detta kan bero på adblocker.
Försök igen
Video till Crytek skjuter upp Crysis Remastered efter läckt trailer

Tidigare i april blev det känt att en remastrad version av Crysis skulle släppas under sommaren. Nyligen läckte en trailer för spelet och trailern lämnade en bitter eftersmak hos många tittare. Trailern, som ni för övrigt kan skåda ovan, levererade inte den urläckra grafik spelserien är känd för och vissa hävdar att spelet ser ut som originalspelet med lägsta grafikinställningar.

I trailern fick vi reda på att spelet skulle släppas 23 juli, men efter att kritik började dyka upp gällande grafiken i trailern så har Crytek bestämt sig för att skjuta upp releasen på obestämd tid. När nytt releasedatum kommer presenteras är för tillfället okänt, men förhoppningsvis behöver vi inte vänta allt för länge innan vi får lägga vantarna på Crysis igen. Tills dess får vi lira originalversionen.

Spel, Multiplattform, crytek, crysis, remastered
Crytek presenterar Crysis Remastered Kommer få spelhårdvara att smälta i sommar Igår råkade Crytek spoila sin egen överraskning genom att publisera en sida för Crysis Remastered lite i förtid, men nu har spelets presenterats officiellt. Crytek har bekräftat att spelet kommer släppas i sommar och kommer vara spelbart på PS4, Xbox One, PC och Nintendo Switch. Den nya versionen av spelet har Crytek tagit fram tillsammans med Saber Interactive, som tidigare jobbat med Switch-versionen av Witcher 3. Den remastrade versionen kommer komma med lite tjusigare grafik som bland annat stöd för mjukvarubaserad ray tracing, vilket kommer erbjuda en lite mer visuell upplevelse. Tumnagel
44.0°
0
39.1° 0 André Stray André Stray
tors. 2 jul 2020, 14:20
Crytek skjuter upp Crysis Remastered efter läckt trailer Vill förbättra grafiken
39.1°
0