26 i dag 44 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!
Decembers Playstation Plus-spel har läckt Kalas för folk som haft is i kistan med Godfall
Ingen video laddad. Detta kan bero på adblocker.
Försök igen
Video till Decembers Playstation Plus-spel har läckt

Snart är det december och det betyder att nya spel kommer bli tillgängliga via Playstation Plus. Sony kommer släppa denna information på onsdag nästa vecka, men tack vare att information om PS Plus-spelen redan läckt kan vi ta del av nyheten redan nu. Precis som tidigare är det billbil-kun som ligger bakom informationen och då hen levererat korrekt information tidigare, så är det rätt stor chans att även detta stämmer.

Hur som helst. Till spelen. Den här gången kommer det bli lootfokuserad närstridsaction i Godfall, vilket var ett av releasespelen till Playstation 5. När det släpptes fick det tummen upp för att vara skitsnyggt, men har rätt hjärndöd gameplay. Så om ni inte köpte det vid release, men ändå varit lite nyfikna på spelet, så är ju detta trevliga nyheter. Det verkar för övrigt handla om en ny version vid namn Challenger Edition, men vad den består av är lite oklart.

Utöver detta kommer Ps Plus-prenumeranter få tillgång till Soulsborne-spelet Mortal Shell, vilket är ett spel där det är möjligt att ta över döda fienders kroppar, eller shells, för att ta del av deras förmågor.

Enligt sägen kommer spelare även få tillgång till Lego DC Super-Villains.

Som sagt. På onsdag får vi se om den läckta informationen stämmer.

dealabs.com Spel, Sony, playstation plus, ps5, godfall
38.4° 0 André Stray André Stray
tors. 25 nov 2021, 08:30
Decembers Playstation Plus-spel har läckt Kalas för folk som haft is i kistan med Godfall
38.4°
0