38 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!

Dr Kawashima's Brain Training kommer till Nintendo Switch
Hjärngymnastik till Nintendos modulära spelkonsol

Dr Kawashima's Brain Training kommer till Nintendo Switch
Foto: Nintendo

Förra månaden skrev vi om ett hjärngympa-spel till Nintendo Switch som skulle släppas i Japan och idag blev det klart att detta även kommer att släppas i resten av världen under namnet Dr Kawashima's Brain Training.

Med Dr Kawashima's Brain Training kan användaren ta del av lite pussel, sifferspel, sudoku och andra små minispel som anses vara bra för att träna upp de små grå. Det flesta spelen är anpassade för en en-spelar-läge men det finns några övningar som man kan göra tillsammans med andra.

Dr Kawashima's Brain Training släpps i Japan 27 december och 3 januari kommer även vi i europa kunna börja hjärngymnastisera på våra Nintendo Switch.

Spel, Nintendo, nintendo switch, hjärngympa, Dr Kawashima's Brain Training, brain game
Ingen video laddad. Detta kan bero på adblocker.
Försök igen
Video till Dr Kawashima's Brain Training kommer till Nintendo Switch

Brain Age-spel kommer till Nintendo Switch
Motionera hjärnan med lite digitalt pyssel

Nintendo Japan har presenterat ett Nintendo Switch-spel som är en slags efterföljare till den serie "Brain Age"-spel som var populära på deras handhållna spelkonsol Nintendo DS. Switch-versionen kommer direktöversatt att heta Train Your Brain: Nintendo Switch Training for Adults och kommer precis som tidigare versioner innehålla minispel, sudoku och annat pyssel avsett att stimulera hjärnan för både barn och vuxna. Ni kan kolla in lite exempel på spelen och pysslen i den japanska trailern till spelet som hittas här ovanför. Train Your Brain: Nintendo Switch Training for Adults släpps till Nintendo Switch på den japanska marknaden 27 december. Den digitala versionen kommer att kosta motsvarande närmare 250 kronor medan det även kommer att säljas en fysisk version för motsvarande cirka 350 kronor där stylusen som syns i videon ovan inkluderas. Tumnagel
40.1°
0
41.8° 0 Wille Wilhelmsson Wille Wilhelmsson
fre. 11 okt 2019, 18:20
Dr Kawashima's Brain Training kommer till Nintendo Switch Hjärngymnastik till Nintendos modulära spelkonsol
41.8°
0