1 i dag 41 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!
Dreadlands släpps 10 mars Tillgängligt via Steam Early Access
Dreadlands släpps 10 mars

Fatshark och Blackfox Studios betatestade Dreadlands under hela december och körde nyligen en extra betarunda för intresserade. Nu har gänget meddelat att spelet kommer släppas relativt skarpt på Steam Early Access om några veckor. Mer specifikt 10 mars.

Spelet erbjuder en öppen och delad värld som du får utforska relativt fritt. I världen kan du inte bara stöta på fiender av olika slag, utan även andra spelare som antingen kan hjälpa till på dina äventyr eller sätta käppar i hjulet för dig genom att utmana dig i blodig strid.

Spel, PC, dreadlands, Blackfox, fatshark
Betatesta Dreadlands i helgen Strategifest! Det XCOM-liknande Dreadlands kommer släppas någon gång under första kvartalet, men innan dess är det betatestdags. Utvecklarna Blackfox Studios har meddelat att ett betatest kommer hållas från och med i morgon till på söndag och i det kommer vi få tillgång till två gäng att välja mellan, 15 kampanjkapitel, 11 olika världar, 19 olika bosättningar och en ordentlig PVP-säsong. För att delta i betatestet behöver ni bara klicka på länken här nere till vänster som tar er till utvecklarnas Discord-sida. Ovan har ni lite gameplay från det förra betatestet som kördes. Tumnagel
37.9°
0
38.8° 0 André Stray André Stray
tis. 18 feb 2020, 14:40
Dreadlands släpps 10 mars Tillgängligt via Steam Early Access
38.8°
0