37 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!
Dyra iPhones med Flappy Bird installerat Bortplockandet av spelet öppnar upp en ny marknad
Dyra iPhones med Flappy Bird installerat

Som vi tidigare har rapporterat så har spelutvecklaren Dong Nguyen plockat bort sitt spel, Flappy Bird, från de app stores där spelet tidigare fanns. Han orkade helt enkelt inte med den stora pressen han fick på sig efter ett enormt intresse (och ett väldigt stort hat) för spelet.

Spelet finns som sagt inte kvar på app stores men de som redan har laddat ner spelet får såklart behålla det. Någonting som nu har blivit business då folk ser möjlighet att tjäna pengar genom att sälja sina iPhones med spelet förinstallerat. Vissa telefoner säljs för hutlösa summor såsom denna som ni kan se i bilden ovan.

Spel, Mobilspel, Flappy Bird, ebay, iPhone, Android
iOS/Android Är det sista dagen Flappy Bird flyger idag? Fågeln älskar rampljuset, utvecklaren inte Världens mest kända fågel för tillfället är nog Flappy Bird. Spelet har fått så mycket uppmärksamhet senaste tiden att dess utvecklare, Dong Nguyen, tidigare sagt att han inte alls förstod den stora uppståndelsen. Igår skrev Dong Nguyen på Twitter att han fått nog och tänker plocka ner spelet från nerladdning 22 timmar senare, det vill säga idag. Oj, tänker nog en hel del. Varför då? Det är lätt att föreställa sig att Dong haft det minst sagt hektiskt på sistone, med pressfolk som vill intervjua, tusentals frågor på Twitter och så vidare. Det är lätt att underskatta vilket rabalder man orsakar genom att ha ett spel på översta platsen på topplistorna. Som dessutom är så "speciellt". Men låt oss hoppas att Flappy Bird får flyga vidare på App Store och Google Play för troligen kommer ju uppmärksamheten snart att avta ändå. Tumnagel
41.6°
0
2.2° 0 Peter Tjärndal Peter Tjärndal
mån. 10 feb 2014, 14:10
Dyra iPhones med Flappy Bird installerat Bortplockandet av spelet öppnar upp en ny marknad
2.2°
0