34 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!

Eiyuden Chronicle är en spirituell efterföljare till Suikoden
Kommer till pc och konsoler

Eiyuden Chronicle är en spirituell efterföljare till Suikoden

Igår drog spelutvecklaren Rabbit & Bear igång en crowdfunding-kampanj till sitt kommande spel Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes. Det handlar om ett spel som beskrivs som en spirituell efterföljare till det superpopulära jrpg-spelet Suikoden, ett spel som ursprungligen släpptes till Sony Playstation 1995.

Rabbit & Bear som kommer att utveckla Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes grundades av Yoshitaka Murayama som både stod för manus och regi under utvecklingen av Suikoden och Suikoden II. Förutom honom ska även en del andra som varit med och utvecklat de ursprungliga Suikoden-spelen vara med och utveckla Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes.

Crowdfunding-kampanjen på Kickstarter för Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes har redan slagit sin målsättning med flera gånger om. I skrivande stund har kampanjen dragit in över 13,7 miljoner kronor. Mer pengar lär nog rulla in då kampanjen kommer att rulla i en månad till. Langar man in 333 kronor så ska man få en digital version av Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes när detta förhoppningsvis släpps i oktober 2022.

Spel, Multiplattform, Eiyuden Chronicle, suikoden, jrpg, xbox, playstation, pc Tack till Werner
Ingen video laddad. Detta kan bero på adblocker.
Försök igen
Video till Eiyuden Chronicle är en spirituell efterföljare till Suikoden
39.4° 0 Wille Wilhelmsson Wille Wilhelmsson
tis. 28 jul 2020, 13:40
39.4°
0

Eiyuden Chronicle är en spirituell efterföljare till Suikoden

Kommer till pc och konsoler