11 i dag 41 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!
En kort titt på Command & Conquer Remastered 30 sekunder klassiskt RTS i 4K
Ingen video laddad. Detta kan bero på adblocker.
Försök igen
Video till En kort titt på Command & Conquer Remastered

Det har gått ett år sedan vi fick reda på att EA och Petroglyph jobbar på att fräscha upp RTS-klassikerna Command & Conquer samt Red Alert, men det har varit sparsmakat med nyheter på C&C-fronten. Nu har dock gänget levererat ett kort klipp från den remastrade versionen av Command & Conquer där vi får se hur spelet ser ut i 4K. Och det ser väldigt mycket ut som första Command & Conquer, fast i 4K.

När Command & Conquer: Remastered kommer släppas är okänt. Spelserien fyller 25 i september nästa år, så möjligtvis kommer release ske då.

Spel, PC, command & conquer, remake, Petroglyph
EA jobbar på remaster av Command & Conquer Tiberian Dawn samt Red Alert! Nyligen berättade EA om att det kommer dyka upp lite Command & Conquer-nyheter inom kort. Och nyheten är att EA kommer släppa remastrade versioner av Command & Conquer: Tiberian Dawn och Command & Conquer: Red Alert. Nu kanske ni tänker "amen helvete nu kommer EA försöka suga ur varenda krona ur spelaren med mikrotransaktioner och annat trams", men så kommer det inte bli! Förhoppningsvis. I ett blogginlägg skriver EA-producenten Jim Vessella att spelet inte kommer ha några mikrotransaktioner. Och utvecklingen kommer skötas av Petroglyph Games som består delvis av Westwood-veteraner som förhoppningsvis kommer se till att de remastrade versionerna kommer ha samma feeling som originalen. Det finns för tillfället ingen information om release, men Vessella har tidigare snackat om att remastern kommer släppas i samband med seriens 25-årsdag, vilket är två år bort. Tumnagel
69.3°
0
55.4° 0 André Stray André Stray
tors. 24 okt 2019, 13:40
En kort titt på Command & Conquer Remastered 30 sekunder klassiskt RTS i 4K
55.4°
0