41 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!
En titt på nya karaktären i Rainbow Six: Siege Samt omgjorda Outback-kartan
Ingen video laddad. Detta kan bero på adblocker.
Försök igen
Video till En titt på nya karaktären i Rainbow Six: Siege

I samband med den pågående Rainbow Six Siege-turneringen passade Ubisoft på att visa upp lite mer vad den nya karaktären Thorn har att erbjuda. Thorn kommer från Irland och använder något som heter Razorbloom Shells samt det nya vapnet UZK50Gi. Razorbloom Shells är minor som man kan fästa lite överallt. Om en motståndare går nära dem har de bara några sekunder på sig att flytta på sig annars tar de skada av explosionen.

Förutom denna nya karaktär så bjuder den nya Rainbow Six: Siege-säsongen, som heter High Calibre, på en omgjord variant av kartan Outback vilket man väl kan säga var nödvändigt. Den nya varianten ska bland annat ge anfallarna fler möjligheter att nå sina mål.

High Calibre släpptes på spelets testservrar i dag och lär väl dyka upp på riktigt om några veckor.

Spel, Multiplattform, Rainbow Six: Sige, Ubisoft, Gävle, Major
I dag drar Tom Clancy’s Rainbow Six Sweden Major igång Esportfest i Gävle I dag, fram till den 14 november, drar Tom Clancy’s Rainbow Six Sweden Major-turneringen igång på Gasklockorna i Gävle. Här ska de bästa lagen från samtliga fyra Rainbow Six Esports-regioner tävla om viktiga poäng för kunna kvalificera sig till Six Invitational 2022. Deltagarna kommer vara på plats men på grund av coronasituationen kommer det inte finnas någon publik på plats. Turneringen börjar med två dagars gruppspel och de åtta bästa lagen från gruppspelen kommer sedan tävla i slutspelet som kommer hållas den 12 samt 13 november och finalen kommer då köras den 14 november. Mer information om denna turnering kan hittas via länken nedan. Tumnagel
38.1°
0
37.1° 0 Frode Wikesjö Frode Wikesjö
tis. 9 nov 2021, 15:00
En titt på nya karaktären i Rainbow Six: Siege Samt omgjorda Outback-kartan
37.1°
0