12 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!

ESEN och Female Legends uppmärksammar kvinnodagen
Med välgörenhetsström

ESEN och Female Legends uppmärksammar kvinnodagen

ESEN eSports och Female Legends uppmärksammar internationella kvinnodagen med en välgörenhetsström. På Female Legends Twitch-kanal kommer vi få se ett gäng spel spelas och det kommer även hållas ett par panelsamtal.

Några tider att hålla ett öga på är 11:00 och 17:00. Vid 11 kommer Effie Karabuda från Aftonbladet Spela och Isabell Sarstedt hålla panelsamtal och vid 17 kommer ytterligare ett panelsamtal hållas med folk från organisationerna Sverok, Studiefrämjandet och Spelkultur <3 Folkbildning och LEIA.

Lillie Klefelt, grundare av Female Legends, säger detta om strömmen:
– Med sändningarna vill vi skapa debatt kring hur kvinnor bemöts och representeras i spelindustrin och vårat community. Female Legends har som mål att tjejer ska vara en självklar del av esporten och att scenen ska vara jämställd. Det är något industrin behöver bli bättre på och därför är jag väldigt glad att ESEN och våra samarbetspartners väljer att delta och hjälpa till.

Välgörenhetsstreamen drog igång 20:00 igår kväll och kommer hålla på fram till 20:00 ikväll. Alla pengar som doneras under strömmen kommer gå oavkortat till Rädda Barnen.

Spel, Övrigt, esen esports, female legends, rädda barnen
37.5° 0 André Stray André Stray
tors. 8 mar 2018, 10:47
37.5°
0

ESEN och Female Legends uppmärksammar kvinnodagen

Med välgörenhetsström