4 i dag 41 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!
Farmville 3 släpps i november Går att förregistrera nu
Ingen video laddad. Detta kan bero på adblocker.
Försök igen
Video till Farmville 3 släpps i november

Det är allmänt känt att man inte får kalla sig för gamer om man inte lirat Farmville någon gång i sitt liv. Om ni inte lirat något av spelen i serien ännu så har ni en ny chans att hoppa in i farmandet nästa månad. Zynga har meddelat att Farmville 3 kommer släppas till mobila enheter samt Mac 4 november.

Farmville 3 låter oss bygga en alldeles egen farm och den här gången verkar det vara ännu mer fokus på djur än tidigare. 150 olika djur kommer erbjudas, inklusive tigrar och andra klassiska boskapsdjur, och det kommer vara möjligt att korsa djuren för att ta fram andra arter. Vidare kommer vi givetvis få ta del av klassiskt Farmville-gameplay som att odla saker, fiska, baka och andra saker som definitivt kommer vara kopplat till tid och som vi kommer kunna rappa på genom att kasta in en hundring eller tre. Precis som riktiga spelare vill göra.

Sitter ni på Android kan ni klicka er till spelets sida på Play Store och välja förregistrering om ni vill börja spela direkt när spelet släpps. Kör ni iOS får ni förregistrera er via länken här nere till vänster.

Spel, Multiplattform, farmville 3, zynga, facebook
37.7° 0 André Stray André Stray
tors. 7 okt 2021, 14:30
Farmville 3 släpps i november Går att förregistrera nu
37.7°
0