1 i dag 41 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!
Fotbollsklubben Valencia CF startar esport-lag Kommer antagligen att spela FIFA, Hearthstone och Rocket League
Fotbollsklubben Valencia CF startar esport-lag

Den spanska fotbollsklubben Valencia CF meddelade igår att de som första fotbollslag i La Liga drar igång ett esport-lag.

Det är inte helt klart vilka spel Valencia CF ESports kommer att spela ännu men det snackas om att man siktar på att ställa upp med sitt lag i FIFA-, Hearthstone- samt Rocket League-turneringar.

Valencia CF är första fotbollslaget i La Liga med ett eget esport-lag men inte det första europeiska laget med ett sådant. Sedan tidigare har bland andra fotbollsklubbarna VfL Wolfsburg, West Ham United och FC Schalke 04 egna esport-lag.

Spel, Esport, valencia, la liga, spanien, fotboll Via Esport Observer

DC Comics stämmer fotbollsklubben Valencia
Anser att deras fladdermus kan förväxlas med Batman

Det amerikanska serieförlaget DC Comics har anmält det spanska fotbollslaget Valencia till EU:s varumärkesorgan då man anser att Valencia gör varumärkesintrång på deras varumärke Batman då fotbollslaget har en fladdermus i sin logotyp. Fladdermusen ingick tidigare i staden Valencias stadsvapen och har använts av fotbollslaget sedan 1919. Då Batman såg dagens ljus först 1939 så tror jag nog att DC Comics kan få svårt att få gehör för sina åsikter och man kanske skulle fokusera sina krafter på lite mindre löjliga saker. Tumnagel
-20.6°
0
47.6° 0 Wille Wilhelmsson Wille Wilhelmsson
tors. 9 jun 2016, 14:15
Fotbollsklubben Valencia CF startar esport-lag Kommer antagligen att spela FIFA, Hearthstone och Rocket League
47.6°
0