33 i dag 42 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!
Godfall kräver internetuppkoppling Även om du bara lirar singleplayer
Ingen video laddad. Detta kan bero på adblocker.
Försök igen
Video till Godfall kräver internetuppkoppling

Har du planerat att spela Godfall på din icke internetuppkopplade PS5 eller dator? Då har vi dåliga nyheter för det kommer inte vara möjligt. Det uppdagades nyligen att det kommande närstridsfokuserade lootershooter-spelet kräver ständig internetuppkoppling och en användare på Twitter frågade utvecklarna om spelet väntas bli ett live service-spel likt Destiny 2. Svaret blev att det inte kommer vara ett live service-spel, men konstant internetuppkoppling kommer krävas för att kunna lira.

Varför spelet kräver internetuppkoppling är lite oklart, men gissningsvis har det med co-op-delen att göra. För spelare som endast har möjlighet att lira offline är detta lite tråkigt och individer på Twitter menar att detta kan leda till att spelet kommer bli helt ospelbart när utvecklarna stänger ner servrarna.

Vi får se hur läget kommer bli när spelet väl släpps. Möjligtvis kommer utvecklarna erbjuda singleplayerspelare möjligheten att spela offline i framtiden, men det ser inte ut som att det kommer ske på studs.

Godfall kommer släppas 12 november till PC och PS5.

eurogamer.net Spel, Multiplattform, godfall, counterplay games, playstation 5
20.6° 0 André Stray André Stray
mån. 5 okt 2020, 12:20
Godfall kräver internetuppkoppling Även om du bara lirar singleplayer
20.6°
0