1 i dag 33 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!
Grand Soirée drar igång i morgon i Apex Legends Massvis med spellägen och godsaker
Ingen video laddad. Detta kan bero på adblocker.
Försök igen
Video till Grand Soirée drar igång i morgon i Apex Legends

I morgon är det dags för refresh i Apex Legends och den här gången kommer vi inte bara få tillgång till nya utmaningar, utan även ett nytt ordentligt event. Den här gången är det Pathfinder som får lite uppmärksamhet i Grand Soirée, vilket är ett fint sätt att säga fest på. Under eventet kommer vi få tillgång till massvis med spellägen. Mer specifikt är det sju olika spellägen som kommer bli tillgängliga, men det lägena kommer endast vara tillgängliga i korta perioder under eventets gång. Varannan dag kommer ett nytt spelläge bli tillgängligt och vi kommer få lira tidigare favoriter som Armed and Dangerous och nya lägen som DUMMIE’s Big Day.

Utöver de nya spellägena så kommer det givetvis petas in nya belöningar i form av kosmetiska ting. Den här gången har dock Respawn ändrat hur vi kommer lägga vantarna på dessa och troligtvis kommer många glädjas över att du inte kommer behöva öppna plånboken för att få diverse tjusigheter, utan den här gången är full fokus på att faktiskt spela. Varje nytt spelläge under eventen kommer erbjuda tre olika utmaningar och klarar du dessa får du 1000 poäng, vilket samlas ihop i en Grand Soirée-pott och låser upp nya prylar relativt regelbundet.

Grand Soirée kommer dra igång i morgon kväll och kommer kunna avnjutas på samtliga plattformar Apex Legends går att spela på.

Grand Soirée drar igång i morgon i Apex Legends ea.com Spel, Multiplattform, apex legends, respawn, ea
38.7° 0 André Stray André Stray
mån. 13 jan 2020, 13:20
Grand Soirée drar igång i morgon i Apex Legends Massvis med spellägen och godsaker
38.7°
0