41 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!
Half-Life 2: Episode 3-författare berättar hur spelet kunde slutat Så här kunde Alyx och Gordons äventyr fortsatt
Half-Life 2: Episode 3-författare berättar hur spelet kunde slutat

Lite från ingenstans så skrev en av manusförfattarna till Half-Life-spelen, Marc Laidlaw, ett blogginlägg där han mer eller mindre berättar vad hans plan var för vad som skulle hända i Half-Life 2: Episode Three.

Inte helt oväntat så skulle den tredje episoden ta vid direkt efter cliffhangern i episod två. Gordon och Alyx beger sig till Antarktis för att försöka hitta skeppet och forskningsstationen Borealis. Vägen dit har en del svängar och väl på plats märker de att allt inre riktigt är som de hade tänkt sig. Slutet av Episode Three skulle involvera både tidsresor samt resor mellan olika dimensioner.

Han avslutade även inlägget med några kommentarer som talar för att han verkligen försökte få spelet gjort men att Valve helt enkelt inte längre var intresserad av att utveckla det.

Det har snart gått tio år sedan Half-Life 2: Episode Two släpptes vilket ju är rätt lång tid. I princip alla manusförfattare som varit kopplade till spelen, inklusive Laidlaw, har lämnat studion. Med spel som Dota 2 och Counter-Strike: Global Offensive känner väl Valve knappt något behov att spendera resurser på ett enspelarlir som nog inte direkt kan leva upp till någons förväntningar.

Spel, Multiplattform, Half-Life 2: Episode 3, Valve, Marc Laidlaw
Ingen video laddad. Detta kan bero på adblocker.
Försök igen
Video till Half-Life 2: Episode 3-författare berättar hur spelet kunde slutat
40.4° 0 Frode Wikesjö Frode Wikesjö
fre. 25 aug 2017, 10:45
Half-Life 2: Episode 3-författare berättar hur spelet kunde slutat Så här kunde Alyx och Gordons äventyr fortsatt
40.4°
0