44 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!
IGN har fått titta på Shogun 2 Alltså nästa Total War-spel

Ryktena som vi skrivit om på sistone om vilket som blir nästa spel i Total War-serien verkar stämma alldeles utmärkt, för nu har IGN hälsat på hos utvecklaren Creative Assembly och fått sig en förhandstitt på Shogun 2: Total War.

Allt IGN har skrivit kan hittas efter hoppet och där kan vi bland annat läsa att en stor nyhet är introducerandet av hjälte-enheter - enskilda enheter som är alldeles sjukt grymma och kan hitta på både det ena och det andra. Annat som förändrats är att belägringarna av städer har utvecklats och förbättrats. Striderna till havs, introducerade i Empire: Total War, kommer också finnas i Shogun 2. Grafiken har enligt IGN fått sig ett rejält uppsving och i en enda strid kommer nu upp till imponerande 56 000 enheter kunna delta. AI:n uppför sig för övrigt enligt Sun Tzus megaklassiker Art of War. Shogun 2 tar precis som sin tio år gamla föregångare plats i 1500-talets Japan.

IGN skriver för övrigt att spelet är i pre-alfa-stadie, vilket innebär att det lär dröja innan vi får se spelet i färdig version. Däremot kan vi med största sannolikhet vänta oss mer på E3 inom kort.

Uppdatering
Spelet är formellt offentliggjort nu.

uk.pc.ign.com Spel, PC, Shogun 2: Total War, Creative Assembly, Sega
37.6° 0 Kristoffer Arvidson Kristoffer Arvidson
tors. 3 jun 2010, 07:37
IGN har fått titta på Shogun 2 Alltså nästa Total War-spel
37.6°
0