4 i dag 33 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!
IGN tycker till om Crucible Ett hopkok som inte riktigt går hem
Ingen video laddad. Detta kan bero på adblocker.
Försök igen
Video till IGN tycker till om Crucible

Förra veckan släpptes Amazon Game Studios sitt PvPvE-spel Crucible. Nu har IGN berättat vad de tycker om spelet och för att göra en lång historia kort levererar spelet en rätt tråkig och lite frustrerande upplevelse då det är ett hopkok av olika spellägen, men inget verkar vara speciellt välpolerat.

Crucible är gratis att lira, men det är kanske bäst att vänta tills Amazon gjort en annan justering innan ni börjar spela.

metacritic.com Spel, Multiplattform, ign, crucible, amazon Imorgon släpps Crucible Ny spelsatsning från Amazon I morgon släpps Amazon Game Studios senaste satsning Crucible vilket är ett MOBA-spel som hoppas locka spelare som uppskattar att fajtas i Dota2 och liknande spel. Man spelar som en "hunter" och ska med denna karaktär fajtas mot andra spelare för att avancera och bygga upp sin karaktär. När spelet släpps kommer det att finnas tio olika karaktärer tillgängliga att fajtas med i tre olika spellägen. Crucible kommer att vara gratis att spela men det kommer att finnas så kallade gamepass till försäljning om man vill piffa upp sin karaktär med diverse kosmetiska effekter och annat. Här nedan hittas en trailer för spelet. Tumnagel
34.8°
0
36.7° 0 André Stray André Stray
tors. 28 maj 2020, 12:40
IGN tycker till om Crucible Ett hopkok som inte riktigt går hem
36.7°
0