41 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!
NetOnNets och Heatons nya gamingmärke Zon lanseras idag Möss, tangentbord, headset och musmattor börjar säljas
NetOnNets och Heatons nya gamingmärke Zon lanseras idag

Emil Christensen, mer känd som Heaton, vet ett och annat om bra möss och tangentbord. Därför har NetOnNet tagit hjälp av honom för att ta fram produkter i det nya märket Zon. Det handlar om möss, tangentbord, headset samt musmattor med rätt stilren design och samtliga nyheter går att lägga vantarna på idag.

Headset1 kan kopplas in i valfri enhet via USB och ska ge användaren ett ordentligt 7.1-ljud med sina högtalarelement på 53mm. Mikrofonen går att plocka bort om du känner för att använda extern mikrofon, eller ingen mic allls, samt att kuddarna är klädda med fejkläder.

Mössen kommer med både ergonomisk design för högerhänta med åtta programmerbara knappar samt symmetrisk design med sex knappar. Oavsett vilken design du väljer så kommer mössen använda sensorn PMW3389 som ska kunna hantera alla möjliga sorters rörelser du vill göra på ett tvådimensionellt plan.

Tangentborden kommer i både fullstort format och TKL samt använder röda Kailh-brytare, som ger en linjär knappupplevelse utan distinkt klick. Tangentbordet borde alltså gå att använda på kontor utan att din granne behöver känna klickångest.

Zon-prylarna har släppts hos NetOnNet och ni hittar länk till samtliga nyheter här nere till vänster. Priserna ser ut som sådan:
mouse1 (DARK / LIGHT): 799 kronor
mouse2 (DARK / LIGHT): 799 kronor
keyboard1 (DARK / LIGHT): 990 kronor
keyboard2 (DARK / LIGHT): 990 kronor
headset1 (DARK / LIGHT): 1190 kronor
mousepad1 Large (DARK / LIGHT): 399 kronor
mousepad1 XLarge (DARK / LIGHT): 499 kronor
mousepad2 Enhanced Large (DARK / LIGHT): 599 kronor
mousepad2 Enhanced XLarge (DARK / LIGHT): 799 kronor

Spel, Tillbehör, netonnet, heaton, zon Tack till Jonah
39.3° 0 André Stray André Stray
tors. 18 nov 2021, 10:15
NetOnNets och Heatons nya gamingmärke Zon lanseras idag Möss, tangentbord, headset och musmattor börjar säljas
39.3°
0