3 i dag 10 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!
Nintendo Life snackar Pokémon Inga "riktiga" Pokémon-spel
Ingen video laddad. Detta kan bero på adblocker.
Försök igen
Video till Nintendo Life snackar Pokémon

I Nintendo Life:s senaste avsnitt så snackar man lite om de kommande Pokémon-spelen till Nintendos modulära spelkonsol Switch.

Det var igår som Nintendo meddelade att man kommer att släppa Pokémon: Let's Go, Pikachu! och Pokémon: Let's Go, Eevee! i höst. Nintendo Life har tittat lite närmare på de kommande spelen och är väldigt noga med att påpeka att detta inte är vad de kallar för "Pokemon Switch". Med detta menar de att de båda spelen inte ska ses som Pokémon-spel i den traditionella Pokémon-serien. Man anser dock att båda spelen fungerar fint både för erfarna Pokémon-spelare men kanske extra bra för de som vill ha en enkel introduktion till Pokémon-universumet.

Pokémon: Let's Go, Pikachu! och Pokémon: Let's Go, Eevee! släpps 16 november. Ett "riktigt" Pokémon spel med den åttonde generationens Pokémons dyker antagligen upp till Nintendo Switch nästa år.

Spel, Nintendo, pokemon, switch
Nu kommer Pokémon till Nintendo Switch Klassiska pokemons kommer i november Pokémon har ju de senaste åren handlat mycket om GO-versionen, men nu är det dags för nya spel till konsol. Det handlar om pokemons från Kanto-regionen och av dem blir det två spel; Pokémon: Letx27s Go, Pikachu! och Pokémon: Letx27s Go, Eevee! Klassiska pokemons, klassiskt upplägg! Spelet släpps 16 november. Samtidigt kommer man att släppa en ny typ av kontroll som ser ut som en pokeboll. Tumnagel
45.2°
0
37.2° 0 Wille Wilhelmsson Wille Wilhelmsson
tors. 31 maj 2018, 16:30
Nintendo Life snackar Pokémon Inga "riktiga" Pokémon-spel
37.2°
0