33 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!
Nintendo vill inte att du ska pröjsa för mycket för SNES Classic Ska förse världen med fler enheter så du slipper auktionssajter
Bild till artikel

Financial Times tog nyligen ett snack med Nintendos USA-chef Reggie FIls-Aimé för att prata lite SNES Classic och strul med den förra minikonsolen. Reggie meddelade då att Nintendo kommer se till att förse butiker världen över med SNES Classic att du inte kommer behöva vända dig till auktionssajter eller andra tredjepartsförsäljare för att lägga vantarna på konsolen för ockerpriser. Mer specifikt säger Reggie detta:

I would strongly urge you not to over-bid on an SNES Classic on any of the auction sites. You shouldn’t have to pay more than $79.99.

Förhoppningsvis stämmer det att det kommer vara lättare att lägga vantarna på SNES Classic än NES Classic så att du slipper spendera dubbla pengarna för att kunna spela lite klassiska SNES-lir. Utöver det är uttalandet lite underhållande då vi i Sverige kommer vara tvungna betala nästan dubbelt så mycket för konsolen än vad amerikanarna behöver lägga ut.

gizmodo.com Spel, Nintendo, snes classic
56.0° 0 André Stray André Stray
tis. 12 sep 2017, 18:00
Nintendo vill inte att du ska pröjsa för mycket för SNES Classic Ska förse världen med fler enheter så du slipper auktionssajter
56.0°
0