34 i dag 38 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!
Ny chans att få Normandy SR1 i No Man's Sky Mass Effect-skeppet går att få som fregatt
Ingen video laddad. Detta kan bero på adblocker.
Försök igen
Video till Ny chans att få Normandy SR1 i No Man's Sky

I våras kördes det ett event i No Man's Sky där spelare fick möjlighet att låsa upp Normandy SR-1 från Mass Effect-trilogin, men det avslutades i slutet av maj. Nu har spelare fått en andra chans att lägga vantarna på farkosten genom att ta del av Expeditions som återvänder till spelet under de kommande veckorna.

Expeditions är uppdrag Hello Games lagt till för att ge spelare en lite mer linjär berättelse, vilket kan vara trevligt i spelets allmänt öppna värld. Första expeditionen, Pioneers, släpps idag och kommer vara tillgänglig till 7 december. Andra expeditionen kickar igång direkt efter och rullar fram till 21 december och spelare som klarar denna kommer belönas med fregatt-klassade Normandy. Expedition 3 rullar från 22 december till 4 januari och fjärde expeditionen rullar från 5 till 19 januari.

Spel, Multiplattform, no man's sky, hello games, mass effect

Nu kan du låsa upp Normandy från Mass Effect i No Man's Sky
Tillgänglig fram till 31 maj

SSV Normandy SR-1 från Mass Effect har blivit en av de mest ikoniska rymdfarkosterna i spelhistorien och nu har vi möjlighet att lägga vantarna på farkosten i ett annat rymdspel. Nämligen No Manx27s Sky. Spelare har fram till 31 maj möjlighet att lägga vantarna på Normandy och använda skeppet som fregatt i sin flotta. För att göra detta behöver man utföra lite uppdrag via det nya tillskottet Expeditions och den slutgiltiga belöningen är just Normandy. Tumnagel
40.5°
0
38.1° 0 André Stray André Stray
ons. 24 nov 2021, 18:00
Ny chans att få Normandy SR1 i No Man's Sky Mass Effect-skeppet går att få som fregatt
38.1°
0