11 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!
Nytt Saints Row ska visas upp under Gamescom Verkar vara dags att reboota spelserien
Nytt Saints Row ska visas upp under Gamescom

Saints Row-serien har inte fått något nytt ordentligt tillskott sedan expansionen Gat Out of Hell släpptes 2015, men nu verkar det äntligen vara dags att stifta bekantskap med den urballade spelserien. THQ Nordic meddelade redan för två år sedan att utvecklarna Volition jobbade på ett nytt Saints Row-spel, men sedan dess har vi inte fått några omfattande nyheter om spelet. Nu verkar det vara dags för ordentlig reveal då utvecklarna samt Gamescom Opening Night-värden Geoff Keighley börjat teasa att något Saints Row-relaterat är på ingång. Och då Gamescom Opening Night kommer gå av stapeln på onsdag kväll så behöver man inte vara raketkirurg för att lista ut när vi kommer få vår första titt.

Det verkar inte som att det nya Saints Row-spelet kommer bli en regelrätt uppföljare, utan det teasas om att det handlar om en reboot. Jag har lite blandade känslor kring detta, men då spelserien gick all in på underligheter i det fjärde spelet så kan det vara bra med en lite mer basic berättelse.

Hur som helst. Gamescom Opening Night drar igång 20:00 på onsdag och då kommer vi få en första titt på vad Volition har att visa upp.

Spel, Multiplattform, saints row, thq nordic, volition
39.7° 0 André Stray André Stray
mån. 23 aug 2021, 13:30
Nytt Saints Row ska visas upp under Gamescom Verkar vara dags att reboota spelserien
39.7°
0