11 i dag 41 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!
Pokémon Home kommer kosta 16 euro om året
Pokémon Home kommer kosta 16 euro om året Mer info om systemet har släppts

Fickmonsterhanterartjänsten Pokémon Home kommer lanseras nästa månad och nu har vi äntligen fått lite matig information om tjänsten. Börjar vi med priset så kommer tjänsten kosta 16 euro om året, 5 euro i kvartalet eller 3 euro i månaden, vilket är det en rätt ordentlig prishöjning från den tidigare tjänsten Pokémon Bank som kostade runt 5-6 euro per år.

För den kosingen kommer du få en stor mängd funktioner som bland annat möjlighet att skicka fickmonster från Pokémon Bank till Pokémon Home, lagra upp till 6000 fickmonster, lägga 10 pokémon i Wonder Box (automatisk försäljningstjofräs) samt se stats på pokémon i Home. Home kommer också gå att använda även om du inte betalar, men då medföljer en hel del restriktioner.

Något som lyser med sin frånvaro på produktsidan är kopplingen till Pokémon Go och det står endast Go-stöd i Home kommer anlända inom kort.

Specifikt när Pokémon Home kommer släppas är för tilltället okänt, men release kommer ske någon gång i februari. Du kommer få tillgång till Home via Nintendo Switch och mobilen.

Spel, Nintendo, pokémon, home, sword, shield
34.1° 0 André Stray André Stray
tis. 28 jan 2020, 17:20
Pokémon Home kommer kosta 16 euro om året Mer info om systemet har släppts
34.1°
0