44 i dag 45 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!
Remedy snackar framtiden för Control Nytt spelläge och två expansioner på ingång
Remedy snackar framtiden för Control

Har ni blivit färdiga med Control och suktar efter mer? Då är du inte ensam. Remedy har nu meddelat hur deras post release-planer för Control ser ut och det kommer bli lite nya spellägen och expansioner det kommande halvåret.

Först ut är Expeditions, vilket är ett nytt spelläge som kommer bli tillgängligt för samtliga spelare i december. I Expeditions får Jesse assistera säkerhetschefen Arish med att utforska ett nytt fenomen vid namn Formation, vilket ska leverera de svåraste utmaningarna The Oldest House har att erbjuda.

Under 2020 kommer två expansioner till Control släppas. Den första går under namnet The Foundation och i den får Jesse uppdrag från mystiska The Board att utforska vad som finns under Oldest House och enligt Remedy kommer det bli en hel del knasigheter. I den andra expansionen AWE får Jesse besöka Investigations Sector som används av Federal Bureau of Control för att granska Altered World Events. '

Specifikt när expansionerna kommer släppas är oklart, men som ni ser i bilden ovan siktar Remedy på The Foundation-release tidigt 2020 och AWE kommer lanseras mot mitten av 2020. The Foundation verkar för övrigt bli tidsexklusiv till PS4, så det kan dröja innan expansionen kommer till PC och Xbox One.

eurogamer.net Spel, Multiplattform, remedy, control, expansion
38.1° 0 André Stray André Stray
ons. 11 sep 2019, 18:20
Remedy snackar framtiden för Control Nytt spelläge och två expansioner på ingång
38.1°
0