44 i dag 45 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!
Rocket League Sideswipe ute nu Lira bilboll i mobilen!
Ingen video laddad. Detta kan bero på adblocker.
Försök igen
Video till Rocket League Sideswipe ute nu

Rocket League Sideswipe presenterades i våras och har sedan dess testats på vissa marknader runt om i världen. Nu är testandet över och det är dags för skarp release. Spelet har släppts till både iOS och Android och kan avnjutas i sin helhet på respektive operativsystem. Länk har ni här: App Store och Play Store.

Precis som i den "riktiga" versionen av spelet får spelare ta kontroll över en radiostyrd raketbil och målet är att tjonga bollen i motståndarens mål, samtidigt som man skyddar sitt eget mål. Den stora skillnaden i Sideswipe är att en hel dimension har försvunnit.

Spel, Mobilspel, rocket league, sideswipe, psyonix Rocket League kommer till telefoner i år Rocket League Sideswipe heter det Psyonixs bilbollsspel Rocket League spelas friskt på konsol och PC, men nu verkar det vara dags att släppa in mobilanvändare i matchen. De numera Epic Games-ägda utvecklarna har presenterat en ny fristående version av spelet vid namn Rocket League SideSwipe som kommer släppas till iOS och Android som gratisspel senare i år. Spelet kommer erbjuda samma bilbollsupplevelse som den vanliga versionen, men från ett annat perspektiv. Matcherna spelas i 2D, men trots förlusten av den tredje dimensionen verkar bilarna vara lika rörliga som tidigare. Matcherna kommer även vara lite rappare och ha en maxtid på 2 minuter och man kommer kunna lira antingen 1v1 eller 2v2. Specifikt när Rocket League Swipeside kommer släppas är för tillfället okänt, men Android-versionen alpha-testas för tillfället i Australien och Nya Zeeland så release borde inte vara allt för långt bort. Tumnagel
39.5°
0
37.2° 0 André Stray André Stray
tis. 30 nov 2021, 11:00
Rocket League Sideswipe ute nu Lira bilboll i mobilen!
37.2°
0