44 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!
Scuf presenterar Scuf Reflex till Playstation 5 För dig med mer kontrollbehov
Scuf presenterar Scuf Reflex till Playstation 5
Reflex

En av de tråkigaste grejerna med Playstation 5 är att konsolen endast har stöd för nya Dualsense-kontrollen, vilket betyder att dina dyra tredjepartskontroller till PS4 inte fungerar med PS5-titlar. Detta betyder även att det tidigare inte funnits några kontroller som ger spelare extra knappar och andra flådigheter, vilket erbjudits i kontroller från Scuf, Razer och Astro. Nu har det dock börjat dyka upp kontroller från tredjepartstillverkare med mer knappar och Scuf är först på bollen med sin nya Reflex-serie.

Scuf Reflex-serien kommer med en rad förbättringar på vanliga Dualsense-kontrollen som kan vara riktigt intressanta för spelare i tävlingsmiljö. Bland annat kommer kontrollerna med fyra extraknappar på baksidan som spelarna kan mappa till kontrollens vanliga knappar, möjlighet att spara tre olika knapprofiler, förbättrad design på spakarna, utbytbara spakar med olika längt samt möjligheten att mutea mikrofonen via knapp på kontrollen.

Kontrollen kommer i tre olika format beroende på vad spelare är ute efter. Samtliga varianter kommer med förbättringarna som nämns ovan, men Pro- och FPS-versionerna kommer med lite mer gummiaktigt hölje för bättre grepp och FPS-versionen erbjuder även Instant Triggers, som gör att triggerknapparna kan aktiveras snabbare.

Scuf Reflex, Reflex Pro och Reflex FPS börjar säljas nästa år för 200, 220 respektive 270 euro.

scufgaming.com Spel, Sony, scuf, reflex, pro, fps, ps5
38.2° 0 André Stray André Stray
ons. 8 dec 2021, 11:00
Scuf presenterar Scuf Reflex till Playstation 5 För dig med mer kontrollbehov
38.2°
0