2 i dag 33 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!
Senaste Call of Duty-trailern kortas ner rejält Sekvens från Himmelska fridens torg borta
Ingen video laddad. Detta kan bero på adblocker.
Försök igen
Video till Senaste Call of Duty-trailern kortas ner rejält

Förra veckan fick vi bekräftat att årets Call of Duty kommer bli en del av Black Ops-serien och spelet kommer utspela sig under kalla kriget. Vi fick reda på detta när Activision släppte en två minuter lång teasertrailer för spelet, men teasern i fråga verkar ha upprört en och annan och Activision har nu släppt en ny, betydligt kortare, version av teasern. Anledningen till detta är att teasern blockats helt i Kina på grund av att den innehöll en kort sekvens från protesterna vid Himmelska fridens torg, vilket Kina inte riktigt vill bekräfta har hänt, och den nya versionen av teasern har videomaterial från protesterna plockats bort.

Originalversionen av teasern, som ni för övrigt kan kika på nedan, har ersatts med den kortare versionen i de officiella Call of Duty-kanalerna samt hos Xbox, men den gamla teasern finns fortfarande att skåda via andra kanaler. Varför Activision har ersatt den gamla versionen med den betydligt kortare i hela världen är dock oklart, men det spekuleras att Tencent, som äger 5 procent av Activisions aktier, visat missnöje över det hela.

Spel, Multiplattform, call of duty, black ops, cold war, treyarch
Ingen video laddad. Detta kan bero på adblocker.
Försök igen
Video till Senaste Call of Duty-trailern kortas ner rejält
Black Ops - Cold War är årets Call of Duty-titel Reveal sker 26 augusti Activision har teasat nästa Call of Duty-titel rejält genom att skicka ut mystiska lådor till diverse streamers och gamingprofiler av olika slag. Lådorna innehöll ledtrådar till en ordentlig easter egg hunt och det hela verkar ha varit väldigt komplicerat, och det hela kan ni läsa om här, men sent igång löstes det hela och Activision släppte en första teaser för det kommande Call of Duty-spelet. Som rykten redan avslöjat så kommer titeln vara Call of Duty: Black Ops - Cold War och det är praktiskt taget allt vi vet om spelet hittills. Nästa vecka kommer vi få veta mer då Activision kommer hålla låda och låta Treyarch prata om det kommande spelet. 26 augusti kommer detta ske. Tumnagel
40.3°
0
8.7° 0 André Stray André Stray
tis. 25 aug 2020, 14:20
Senaste Call of Duty-trailern kortas ner rejält Sekvens från Himmelska fridens torg borta
8.7°
0