37 i dag 32 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!
Spiritfarer byggs ut med tredje gratisuppdatering Nya själar att hjälpa, ny ö att utforska och fler båtuppgraderingar
Ingen video laddad. Detta kan bero på adblocker.
Försök igen
Video till Spiritfarer byggs ut med tredje gratisuppdatering

Spiritfarer släpptes i slutet av förra sommaren och ger spelare en ordentlig känslosam spelupplevelse där du får hjälpa själar med sina sista önskningar innan de går vidare till dödsriket. Spelet har efter releasen fått ett par gratisuppdateringar som lägger till nya karaktärer att hjälpa, nya öar att utforska och annat smått och gott. Nu är en tredje stor uppdatering på ingång och den här gången får vi stifta bekantskap med inte mindre än två nya karaktärer; Jackie och Daria.

Utöver två nya karaktärer kommer spelare även få tillgång till en ny ö att utforska samt möjlighet att bygga ut sin båt ytterligare. Utöver detta kommer även ett nytt event i spelet kicka igång där vi får spänna plattformsmusklerna ordentligt.

Uppdateringen kommer släppas 13 december på överallt där Spiritfarer går att spela. Alltså på PC, PS, Xbox och Switch. Det är även en del av Game Pass, så om ni har en aktiv Game Pass-prenumeration och känner att ni behöver en hjärtekrossande berättelse i samband vinterdepressionen så är ett hett tips att spela Spiritfarer på momangen.

Spel, Multiplattform, spiritfarer, thunder lotus, jackie, daria
37.9° 0 André Stray André Stray
tis. 7 dec 2021, 12:00
Spiritfarer byggs ut med tredje gratisuppdatering Nya själar att hjälpa, ny ö att utforska och fler båtuppgraderingar
37.9°
0