37 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!
Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin släpps 18 mars Slåss mot kaos och sånt
Ingen video laddad. Detta kan bero på adblocker.
Försök igen
Video till Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin släpps 18 mars

I somras fick vi en första titt på Team Ninjas Final Fantasy-tolkning och nu har vi fått reda på när spelet kommer släppas. Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin kommer släppas 18 mars till PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S och PC. Ett demo finns ute nu till Xbox Series X/S och PS5.

Spelet kommer vara ett lite mer actionspäckad Final Fantasy-spel med lite Soulsborne-inslag där vi får ta kontroll över karaktären Jack som ska sätta stopp för Kaos™, eller något. I sann Final Fantasy-anda kommer vi få välja mellan olika klasser som passar vårt spelsätt och är baserat på vilket vapen vi håller i händerna. Det verkar inte bara räcka att hålla koll på hur fienderna slåss, utan även vilken klass som effektivast tar kål på fienden.

Några förhandstittar av spelet hittar ni nedan.

Spel, Multiplattform, stranger of paradise, final fantasy origin, tgs 2021
E3 2021 Team Ninja visar upp sitt action-fokuserade Final Fantasy-spel Demo finns typ på PlayStation 5 För några veckor sedan började det gå rykten om att Team Ninja hade ett Souls-liknande Final Fantasy-spel på gång. Spelet har nu offentliggjorts och det heter Stranger of Paradise: Final Fantasy. I det spelar man en snubbe som heter Jack som verkligen vill döda Chaos. Till sin hjälp har han som har Jack de två kompanjonerna Ash och Jed. Det ska släppas till PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X/S, Xbox One och Windows någon gång under 2022. Kan ju inte direkt påstå att spelet ser helt superfantastiskt ut men Team Ninja ligger som bekant bakom den trevliga spelserien Nioh så de borde ju ha koll på hur man gör ett vettigt sådant här spel. Direkt efter spelet offentliggjordes i går kväll så släpptes det ett demo för det på PlayStation 5 dock verkade det inte funka så bra då det verkade vara något fel på demofilerna. Utvecklarna jobbar dock att få rätt på det dock verkar det i skrivandets stund inte vara uppe ännu. Tumnagel
34.5°
0
37.0° 0 André Stray André Stray
fre. 1 okt 2021, 14:15
Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin släpps 18 mars Slåss mot kaos och sånt
37.0°
0