30 i dag 41 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!
The Settlers History Collection ute nu Party like it's 1993!
Ingen video laddad. Detta kan bero på adblocker.
Försök igen
Video till The Settlers History Collection ute nu

Idag är det 15 november och det betyder inte bara att OnePlus 6T finns tillgänglig i Thunder Purple, utan även att Ubisoft har släppt The Settlers History Collection till PC. För att fira spelseriens 25-årsdag har Ubisoft lanserat de sju första Settlers-spelen, med samtliga expansioner, som fått lite uppdateringar som gör spelen lite mer spelbara än för 25 år sedan. Bland annat har Ubisoft petat in 4K-stöd, multiscreen-stöd och multiplayer-stöd över Uplay.

The Settlers History Collection finns tillgängligt via Ubisofts webbutik och hela samlingen kostar 40 euro. Det går även att köpa spelen separat för mellan 5 och 15 euro.

Spel, PC, the settlers, history collection, ubisoft

Ubisoft visar upp The Settlers
Blast from the past!

Ubisoft har blåst nytt liv i den gamla spelserien Settlers! I samband med Gamescom har företaget visat upp en första trailer för spelet, vilket är det åttonde spelet i spelserien. I trailern får vi se att spelet körs i Ubisofts egna spelmotor Snowdrop, som tagits fram av svenska Massive, och att vi kommer få samla resurser, bygga städer och kriga med diverse motståndare. The Settlers kommer släppas under hösten 2019. Om ni känner er sugna för att lira de äldre Settlers-spelen så har Ubisoft lanserat The Settlers 1 på Uplay Store idag. Gänget kommer även lansera Settlers: History Collection 15 november, vilket kommer bestå av samtliga sju Settlers-spel som moderniserats för dagens datamaskiner. Tumnagel
56.8°
0
42.5° 0 André Stray André Stray
tors. 15 nov 2018, 16:29
The Settlers History Collection ute nu Party like it's 1993!
42.5°
0