38 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!

Tomten kommer inte till Battlefield 2042
För att folk toklackade

Tomten kommer inte till Battlefield 2042

Förra veckan rapporterade vi att DICE hade en tomtekostym på gång för en av karaktärerna i Battlefield 2042. När detta blev känt toklackade folk på internet då spelens fans ansåg att utvecklarna borde fokusera resurserna att fixa spelens buggar istället för oseriösa skins.

DICE var snabba med att svara att nedladdningsbart materials om dessa skins görs långt i förväg och är inget som påverkar spelets aktuella utveckling.

Men argt folk på internet är arga och det har nu lett till att DICE valt att inte släppa tomekläderna.

Spel, Multiplattform, Battlefield 2042, Battlefield 6, EA, Dice, Jultomten

Tomten kommer till Battlefield 2042
Folk toklackade

Nyligen läcktes det att Battlefield 2042 skulle få några nya skins med jultema. Bland annat en julig tank och en jultomterock till Boris Guskovsky. Detta ledde till att fans toklackade på diverse forum och ansåg att detta förlöjligade spelserien samt kanske inte var något utvecklarna ska fokusera på nu när spelets tekniska status inte är på topp. DICE svarade med att säga att detta något man jobbat på långt i förväg så inget som tagit resurser från pågående utveckling. De nämnde också att dessa kosmetiska grejer endast kommer vara tillgängliga under ett visst spelevent och i Portal-läget. Tumnagel
23.9°
0
29.8° 0 Frode Wikesjö Frode Wikesjö
tis. 7 dec 2021, 15:00
Tomten kommer inte till Battlefield 2042 För att folk toklackade
29.8°
0